fbpx
Same Sex Wedding at Quinta Do Hespanhol, Torres Vedras, Lagos

Paul & Anthony

Celie took the photos for our wedding in October in Portugal and from the first meeting over Skype to the arrival of the photos, she was an absolute pleasure to work with. Amazingly warm and friendly with our guests, she captured some fantastic 'in the moment' pictures during the day. She has a special skill of taking pictures without being noticed and I'm sure she was in more than one place at a time! An exceptionally talented lady with a beautiful soul, if you want relaxed, tasteful and fun photos, I cannot recommend Celie enough for your special occasion. I wish her all the very best with her business in the future.

Esmay & Kevin

In 1 woord: GEWELDIG! ze legt de puurheid en het gevoel vast. En dat kun je gelijk terug zien! Het bekijken van onze foto’s raakte me gelijk, omdat ze precies uitstralen wie wij als gezin zijn en de liefde die we voor elkaar hebben. Heel bijzonder en speciaal. Enorme aanrader!!

Romy & Niels

Celie was onze fotograaf voor onze bruiloft op 21 juni 2019. We voelde ons compleet op ons gemaak bij haar en onze gasten ook. De fotos zijn werkelijk prachtig geworden. Echt een topper!

Mathe & Janne

Wij hebben Celie gevraagd foto's te maken op het vrijgezellenfeest van een vriendin; een bijzondere dag vanwege een aantal redenen. Celie heeft perfect aangevoeld wat de boodschap was van die dag en wat we als vriendinnen wilde neerzetten voor de aanstaande bruid. Een lach, een traan, een knuffel: alles staat prachtig op de foto's zonder dat het geposeerd is. Ze voelt goed de ruimte aan, houdt rekening met het licht en pakt de perfecte foto op het juiste moment!! Daarnaast is ze een super fijn persoon om om je heen te hebben. Wij zijn in ieder geval allemaal helemaal verliefd op de foto's.
4 4